Онлайн-семінар “Цифрові інструменти Google для вищої освіти”

24.06.2022

Цифрові інструменти Google для вищої освіти
Доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики ЦНТУ Ігор Ніколаєв та викладач кафедри ЕТМЕК Світлана Бойко 23 червня 2022 року прийняли участь у практичному онлайн-семінарі від Google щодо використання цифрових інструментів для представників вищої та фахової передвищої освіти.

Під час заходу було розглянуто головні переваги та особливості рішень Google for Education для вищої та фахової передвищої освіти.

У програмі семінару:

  • основи Google Workspace for Education: огляд основних освітніх інструментів та функцій. Переваги в здійсненні управління закладом освіти;

  • практичні рекомендації щодо ефективного використання «Google Академія»;

  • демонстрація можливостей «Розширеного пошуку Google» та «Google Сповіщень»;

  • працюємо з даними: як використовувати Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform для наукової діяльності;

  • оновлення і доповнення цифрових інструментів Google Workspace for Education для оптимізації освітнього процесу онлайн.

Захід організований в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Після завершення заходу учасники, що виконали необхідний обсяг завдань отримали сертифікати про успішну участь у онлайн-семінарі в обсязі 2 академічні години (0,07 кредити ECTS).

Ознайомитись із програмою онлайн-семінару “Цифрові інструменти Google для вищої освіти” можна за покликанням .

Результати навчання (сертифікати) представлені за покликанням.

Сертифікат
Сертифікат

© 2024 KNTU