Бренд науковця у цифровому світі

05.12.2022

Бренд  науковця у цифровому світі
З 21 по 27 листопада 2022 року доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики ЦНТУ Ігор Ніколаєв, проходив курс підвищення кваліфікації “Бренд науковця у цифровому світі” в онлайн форматі. Такого цікавого та водночас складного курсу мабуть ще не було. Цікавого, тому що організатори курсу Інноваційний Університет та Офіс підтримки вченого розробили надзвичайно насичену програму, яка включала в себе панельні дискусії, проблемні лекції, інтерактивні практичні заняття, круглі столи, семінари з обговорення кращих практик та обміну досвідом, групові та індивідуальні консультації, а також виконання індивідуальних завдань та самостійну роботу. Складного, тому що навчатися довелося в умовах відсутності світла, зв’язку,

стабільного Інтернету, то зі стаціонарного комп’ютера, то з ноутбука, то зі смартфона. Висловлюємо щиру вдячність організаторам та спікерам, а всім колегам радимо долучатися та прокачувати свої компетенції у галузі маркетингу та брендінгу в цифровому світі.

Із програмою підвищення кваліфікації “Бренд науковця у цифровому світі” можна ознайомитися за покликанням.

За підсумками підвищення кваліфікації учасники отримали сертифікати в обсязі 30 годин (1 кредит ECTS).

Довідково:

Інноваційний Університет – Всеукраїнська громадська організація, яка була створена 16 серпня 2019 р. прогресивними освітянами та науковцями країни для сприяння розвитку, підтримки освітніх й наукових ініціатив в Україні, розвитку партнерства між різними інституціями на основі принципів відкритості, прозорості, законності, професійності та ефективності. Мета організації – сприяння розвитку особистості, освіти, науки та впровадження інновацій.

Офіс підтримки вченого – організація, яка ставить за мету створення умов та можливостей для реалізації інтелектуального потенціалу громадян України у сфері науки та інновацій.

Бренд  науковця у цифровому світі Бренд  науковця у цифровому світі Бренд  науковця у цифровому світі
Сертифікат

© 2024 KNTU