Соціальна відповідальність – один із пріоритетів навчання маркетолога!

20.09.2022

Соціальна відповідальність – один із пріоритетів навчання маркетолога!
Здобувачі вищої освіти першого курсу кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики ЦНТУ розпочинають навчальний процес ознайомленням із діяльністю громадських та благодійних організацій у місті Кропивницькому.

Сьогодні для здобувачів освіти групи МК-22 була проведена актуальна екскурсія з метою вивчення діяльності двох найбільших у місті благодійних фондів, які надають гуманітарну, матеріальну, юридичну та психологічну допомогу мешканцям Кіровоградської області та внутрішньо переміщеним особам.

Кіровоградська обласна організація ТЧХУ
В офісі Кіровоградської обласної організації товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) по вул. Гоголя 98 керівник міської організації, інструктор з першої допомоги Світлана Бондарчук розповіла про особливості і структуру ГО, специфіку та напрямки роботи найстарішого в місті товариства.

Командир загону швидкого реагування ТЧХУ Валерій Пузирь
Пузирь Валерій – командир загону швидкого реагування ТЧХУ, інструктор з першої допомоги звернув увагу здобувачів освіти на важливість волонтерської роботи та на можливості для професійного зростання, формування комунікативних навичок, які надає така діяльність волонтерам.

Техніка надання домедичної допомоги
Світлана Бондарчук показала декілька найважливіших технік надання домедичної допомоги. Студенти запросили інструкторів у ЦНТУ для більш детального інструктажу правилам надання першої допомоги.

Кіровоградська обласна організація ТЧХУ
БФ «Право на захист» УВКБ ООН
Наступним етапом ознайомчої екскурсії стало відвідання Кропивницького офісу Благодійного Фонду «Право на захист», яка є партнерською організацією Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Кропивницький офіс Благодійного Фонду «Право на захист»
Детальну інформацію щодо роботи офісу представила заступник керівника Кропивницького БФ «Право на захист» – Ангеліка Кожа.

УВКБ ООН одне з агентств ООН, яке працює в усьому світі та допомагає людям, яким довелося покинути свої домівки та свою батьківщину через загрозу для власного життя. Сьогодні на території України УВКБ ООН реалізує програми фінансової та юридичної допомоги людям, які були переміщені з різних регіонів країни внаслідок військових дій.

Залучення здобувачів до діяльності благодійного фонду
В БФ «Право на захист», що співпрацює з УВКБ ООН працюють на волонтерських засадах як викладачі, так і здобувачі вищої освіти ЦНТУ. Майбутні маркетологи довідалися про можливість власного залучення до діяльності благодійного фонду.

Залучення здобувачів до діяльності благодійного фонду
Соціальна відповідальність – один із пріоритетів навчання маркетолога!


© 2024 KNTU