Новий навчальний рік починається зі змін

12.05.2022

Новий навчальний рік починається зі змін
В Центральноукраїнському національному технічному університеті завершується підготовка до нового 2022-23 навчального року. У цьому році він розпочинатиметься оффлайн та тричі: 17 серпня, 12 вересня та 3 жовтня.

Із 17 серпня розпочнеться навчання в очному режимі для здобувачів освіти ІІ, ІІІ, IV курсів освітнього рівня «бакалавр» та ІІ курсу освітнього рівня «магістр» (денна форма).

Із 12 вересня до навчального процесу долучаються студенти першого та першого-скороченого курсів освітнього рівня «бакалавр», які цього року поступили до ЦНТУ на базі повної загальної середньої освіти або на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, чи освітнього ступеня молодшого бакалавра.

Нарешті, 3 жовтня розпочнуть своє навчання здобувачі освіти І курсу магістратури.

Навчання розпочинається в очному режимі проте режим навчання (очне/дистанційне/змішане) в окремих групах визначатимуть безпосередньо кафедри. Це, перш за все, залежатиме від можливостей студентів.

З метою запобігання скупчень людей в університеті, очне навчання проходитиме у дві зміни, а розклад занять складатиметься таким чином, щоб максимально розосередити студентів та викладачів по різних корпусах та будівлях ЦНТУ.


© 2024 KNTU