В ім’я Миру та Розвитку

10.11.2020

В ім’я Миру та Розвитку
10 листопада – Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development) започаткований в 1999 року на Всесвітній науковій конференції з питань освіти, науки й культури, яку було організовано під патронатом Організації Об’єднаних Націй в Будапешті.

Хочемо розповісти Вам про нашого земляка Миколу Григоровича Білопольського, який пов’язав своє життя з наукою, в ім’я розвитку, миру та процвітання. Білопольський М.Г. – доктор економічних наук, професор, віце-президент Академії економічних наук України, віце-президент Академії регіональних наук України, почесний громадянин Вільшанського району Кіровоградської області.

Він обґрунтував нову науку енвіроніку. Це наука про розвиток та удосконалення суспільства. Наука – звернення до всіх інтелектуальних людей всього світу, і в першу чергу – до керівників держав, партій, господарчих, виробничих систем, які серйозно думають про майбутній розумний розвиток та облаштування світопорядку на всій земній кулі.

Микола Григорович звертається до молодого покоління такими словами: "Будущее мира за молодыми. Мы – старшее поколение – за 30 лет не смогли построить высокоразвитое государство. Я очень надеюсь, что такие, как Вы – энергичные и талантливые – сумеете вывести страну из кризиса и сделаете ее счастливой и успешной. Эту монография я посвящаю Вам – молодым..."

Ми вітаємо науковців із професійним святом! Висловлюємо повагу за нелегку працю та зичимо міцного здоров’я, натхнення, вагомих здобутків на благо суспільства!

Підвищення кваліфікації Підвищення кваліфікації Підвищення кваліфікації

© 2024 KNTU