Сторінка психолога

10.04.2022

Навчання з охорони праці
Ми всі переживаємо страшні часи. Важливою задачею кожного сьогодні є збереження свого ментального здоров'я.

Ми часто зараз залишаємось наодинці: зі своїми думками, зі своїми страхами, переживаннями за себе, близьких, майбутнє. Дистанційне навчання обмежує можливості нашого спілкування. Але давайте комунікувати! З тими, хто може допомогти і з тими, кому ми можемо надати допомогу. Скринька психологічної допомоги здобувачам та співробітникам в нашому університеті продовжує працювати за тією ж адресою: svboyko18@gmail.com

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗВО

Шановні студенти, запрошуємо вас приєднуватися до щотижневих груп психологічної підтримки саме для студентів ЗВО від ініціативи Асоціації психологів вищої школи України «АПВШУ та друзі». Це можливість в груповому форматі попрацювати зі своїми переживаннями, висловитись та за необхідності отримати відповіді на свої запитання, почути нові ідеї та альтернативні рішення в складних обставинах, обмінятись досвідом, побути в колі однодумців. Групи супроводжують психологи/психотерапевти - представники окремих психотерапевтичних напрямків, тому кожна група має свої правила та свою специфіку, що обумовлені як напрямком, так і особистісними особливостями фахівців. З усіма особливостями груп ви зможете ознайомитись безпосередньо під час зустрічі. Завдячуючи такому різноманіттю, ви можете обрати саме ту групу, яка найбільше буде відповідати вашим побажанням та очікуванням.

Щовіторка о 19.00 діє психоаналітична група підтримки, ведучими якої є психоаналітично орієнтовані психотерапевти. Це простір для роботи зі своїми емоційними переживаннями, можливість побути разом, поспілкуватися зі студентами з різних куточків України, отримати психологічну підтримку. Щоразу тема для спілкування визначається самою групою. Кількість учасників перші чотири зустрічі не обмежена. Далі кількісний та якісний склад групи буде визначатись в ході роботи групи.

Conference identification: 948 8341 0476
Access code: 2022

Щосереди о 19.30 розпочинається робота групи підтримки, яку проводить фахівець з психодрами. На групі є можливість бути в колі інших студентів, висловлюватися за бажанням, ділитись своїми думками та емоціями, набувати нового позитивного досвіду справлятися з важкими переживаннями, отримати ресурси для відновлення психоемоційного стану тощо. Кількість учасників групи не обмежена.

Meeting ID: 862 7868 3598
Passcode: 733516

Щочетверга о 19.00 проходять стабілізаційні онлайн групи з використанням EMDR-терапії. Метод є науково обґрунтованим, добре працює із емоціним станом (стрес-реакції, емоційна травма тощо) та тілесними реакціями на стрес; допомагає відновити ресурс. Процес не вимагає говоріння, а лише виконання інструкцій та довільного малювання. Кількість учасників - не обмежена.

Meeting ID: 820 3805 2830
Passcode: 945609

Щонеділі о 20.00 група підтримки з гештальт-терапевтом. Це острівець стабільності та спокою, можливість говорити про те як зняти зайву тривогу і що робити з корисною, про те, як можно пережити невизначеність майбутнього та побачити у цьому тумані свій шлях. Розмови про те, чому вдалося навчитися минулого тижня, чим можна пишатися та хвалитися. Можна і посумувати разом і порадіти, та зі спокійною душею йти спати.

Meeting ID: 862 7868 3598
Passcode: 733516

Якщо ви бажаєте отримати індивідуальну консультацію психолога, заповніть форму. За вказаними контактами з вами зв’яжеться психолог та домовиться про зручний час та платформу для зв’язку.

Також долучайтесь до телеграм-чату Студенти. Психологи. Допомога Чат, де є можливість знайомитися та спілкуватися в текстовому режимі зі студентами з різних куточків України та підтримувати один одного. В чаті також присутні психологи, які модерують групу за необхідності. Разом ми - сила!

В телеграм-каналі Студенти. Психологи. Допомога / Students. Psychologists. Help розміщені матеріали, які можуть бути для вас помічними в питаннях, пов’язаних зі стабілізацією психоемоційного стану, способами подбати про своє психічне благополуччя тощо. Також на цьому каналі будуть об’яви додаткових заходів/сервісів, які будуть пропонуватись учасниками ініціативи. Це можуть бути зустрічі, присвячені окремим темам (наприклад, розлади харчової поведінки, переживання втрати, адаптація до нових умов тощо).


© 2024 KNTU