Безкоштовні онлайн-лекцій Нобелівських лауреатів
для української студіюючої молоді

05.05.2022

Безкоштовні онлайн-лекцій Нобелівських лауреатів для української студіюючої молоді
Студенти кафедри ЕТМЕК долучаються до прослуховування безкоштовних онлайн-лекцій Нобелівських лауреатів для української студіюючої молоді!

30 Нобелівських лауреатів проведуть безкоштовні онлайн-лекції для українців! Лишень уявіть – учені зі світовим ім’ям щодня розповідатимуть українським школярам, студентам та, власне, усім, хто цікавиться наукою, про останні вражаючі відкриття. Студентам кафедри ЕТМЕК запропоновано прослухати онлайн-лекції Нобелівських лауреатів в галузі економіки!

10 травня, 17:00
Лекція: «Corporate Social Responsibility»

Лектор: Олівер Гарт, лауреат Нобелівської премії з економіки 2016 року разом з фінським дослідником Бенгтом Гольстремом з аргументацією «за внесок у розвиток теорії контрактів».

Мова лекції: англійська (оригінал) + українська (синхронний переклад).


13 травня, 18:00
Лекція: «Ukraine, democracy, United Nation and Security Council»

Лекторка: Ширін Ебаді, нагороджена Нобелівською премією миру 2003 року за приголомшливі й новаторські зусилля у сфері прав людини, особливо жінок, дітей і біженців.

Мова лекції: фарсі (оригінал) + англійська (синхронний переклад).


16 травня, 17:00
Лекція: «Social Experiments to Fight Poverty: From Research to Policy»

Лекторка: Естер Дюфло, нагороджена Нобелівською премією з економічних наук 2019 року за експериментальний підхід до боротьби з бідністю.

Мова лекції: англійська (оригінал) + українська (синхронний переклад).


18 травня, 18:00
Лекція: «Financial Approach to Climate Change»

Лектор: Роберт Фрай Енґл ІІІ, удостоєний Нобелівської премії з економіки 2003 року «за метод аналізу економічних часових рядів із дисперсією, що змінюється з часом (англ. ARCH models)».

Мова лекції: англійська (оригінал) + українська (синхронний переклад).


Дякуємо за цю фантастичну можливість Малій академії наук України та Посольству України в США. Ініціатива світових учених надихне наших талановитих студентів захоплюватись наукою та у майбутньому мати успішну кар’єру винахідників й науковців.


© 2024 KNTU