Викладач кафедри пройшов навчання на курсі
«Тренінг для тренерів (ТоТ)»

21.02.2023

Тренінг для тренерів (ТоТ)
З 2 по 19 лютого 2023 року доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету Ігор Ніколаєв пройшов навчання на курсі «Тренінг для тренерів» / «Training of Trainer» (ТоТ) програми «Цифрові інструменти Google для освіти» / «Google Digital Tools for Education».

Взяти участь у тренінгу ТоТ могли учасники програми GDTfE, які успішно завершили поглиблений рівень.

Під час навчання слухачі дізналися як стимулювати зміни, розвиваючи спільне бачення професійного розвитку, використовувати свій досвід і лідерство, щоб допомогти викладачам змінити свої класи та навчальні групи за допомогою інструментів Google. Отримати підготовку й безплатно скласти сертифікаційні іспити з професійної експертизи Google for Education.

За умови успішного виконання більше як 80% завдань і складання підсумкового тесту учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації на 15 годин (0,5 кредиту ECTS) та безоплатний ваучер на складання відповідного сертифікаційного іспиту – Google Certified Educator Level 1, Google Certified Educator Level 2, GFE Trainer Skills Assessment.

Ознайомитись із освітньою програмою курсу можна за покликанням.

Довідково:

Програма “Цифрові інструменти Google для освіти” передбачає 12 ідентичних сесій безкоштовних освітніх курсів і тренінгів, кожен з яких розпочинає роботу щомісяця з липня 2022 до червня 2023 року. Реєстрацію відкрито за покликанням.

Курс містить 5 модулів, кожен з яких складається з відеолекції, практичних завдань і підсумкового тесту.

Заклади освіти, педагогічні колективи яких успішно завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, протягом року отримають спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education». За підсумками програми також планується відзначити найактивніші заклади.

Із організаційними деталями, програмою та розкладом навчальних сесій можна ознайомитися на спеціально створеному сайті.

Сертифікат

© 2024 KNTU