Залучення здобувачів кафедри до волонтерських проектів

20.01.2023

Залучення здобувачів кафедри до волонтерських проектів
В умовах повномасштабної російсько-української війни надзвичайно важливим є допомога тим, хто її потребує. Здобувачі кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики активно залучені до різноманітних волонтерських проектів, беруть участь у благодійних заходах університету, міста та регіону. Так студентка магістратури спеціальності “Маркетинг”, Людмила Мартиненко, пройшла тренінг Товариства Червоного Хреста по наданню населенню першої допомоги та отримала відповідний сертифікат. Студенти та викладачі кафедри ЕТМЕК вітають Людмилу із важливою подією в її житті! Адже успішне суспільство складається із цеглинок самопожертви, людяності та взаємодопомоги!

Натомість студент-магістрант кафедри Сергій Кузютічев (гр. МК-22м), бере активну участь у громадському об’єднанні “Чистий Аркуш”, яке виконує благородну місію надання допомоги людям, що постраждали від війни. Під егідою Міжнародної організації з міграції ООН, Бюро Агентства США з міжнародного розвитку, урядів Швеції та Норвегії відбувся тренінг на тему “Вплив війни в Україні на ситуацію з торгівлею людьми. Виявлення та перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми”. Вітаємо Сергія із отриманням відповідного сертифіката!

Довідково:

Товариство Червоного Хреста України
Товариство визнане Міжнародним комітетом Червоного Хреста 29 вересня 1993 р. і рішенням ІХ сесії Генеральної Асамблеї Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, прийняте колективним членом Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Діяльність Товариства відбувається за підтримки й у співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями, корпоративним сектором, а також партнерами по Міжнародному Руху: Міжнародним комітетом Червоного Хреста (МКЧХ), Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (МФЧХ і ЧП) та з іншими національними товариствами.

ГО “Чистий Аркуш”
Громадська організація, яка займається протидією торгівлі людьми. Наразі під час воєнного стану надає допомогу ВПО, постраждалим від торгівлі людьми, незаконної експлуатації, насильства чи війни росії проти України. Забеспечуючи харчовими наборами, проводячи заходи, консультації з психологами.

Сертифікат
Сертифікат
Сертифікат
Сертифікат

© 2024 KNTU