День науки та «Ярмарок вакансій»-2021

14.05.2021

День науки
Сьогодні кафедра економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики взяла участь в урочистостях, присвячених Дню науки. У великій актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету на щорічну науково-практичну конференцію зібралися професорсько-викладацький склад, здобувачі вищої освіти й гості. У холі перед великою актовою залою було розгорнуто виставку-ярмарок наукового доробку викладачів усіх факультетів вишу.

Також в рамках заходів до Дня науки в ЦНТУ пройшов традиційний «Ярмарок вакансій»-2021. Він був направлений на поступове знайомство студентів з професійним світом. Основна мета такого проекту – допомогти студентам з пошуком роботи і полегшити адаптацію в майбутньому колективі. Студенти мали нагоду ознайомитись з запропонованими вакансіями та поспілкуватися із представниками установ і організацій.

Вітаємо професорсько-викладацький склад, аспірантів, здобувачів вищої освіти та співробітників університету зі святом науки! Нехай наукові традиції стануть основою для майбутнього процвітання, а наш університет славиться своїми науковцями, викладачами та студентами.

Ярмарок вакансій Ярмарок вакансій Ярмарок вакансій
День науки День науки

© 2024 KNTU