Тренінг з Першої психологічної допомоги від Червоного Хреста

13.11.2023

Тренінг з Першої психологічної допомоги
11 листопада в нашому університеті проходив тренінг за участі Червоного Хреста. Викладач кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики, психолог Психологічної служби ЦНТУ Світлана Бойко прийняла участь в заході. Для покращення роботи психологічної служби ЦНТУ та коледжів нашої структури сертифікованими тренерами Червоного Хреста було проведено 6-ти годинний тренінг з Першої психологічної допомоги.

В заході прийняли участь разом з психологами ЦНТУ, Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ та Світловодського політехнічного фахового коледжу ЦНТУ представники ректорату, центру виховної роботи, заступники деканів з виховної роботи ЦНТУ, та, що найважливіше, викладачі нашого навчального закладу.

Учасники ознайомились з принципами надання першої психологічної допомоги, можливими реакціями постраждалих осіб, ознаками дистресу в дітей та дорослих, правилами надання допомоги та безпеки. Всі приймали участь в демонстративних рольових іграх, пройшли тести та за результатами тренінгу отримали відповідні сертифікати.

Дякуємо організаторам, тренерам та учасникам за плідну роботу та живе спілкування. Сподіваюсь, отримані знання та досвід допоможуть нам покращити спілкування зі здобувачами та колегами, а також додадуть впевненості в цей непростий час.

Більше інформації на сайті ЦНТУ за посиланням.

А як зазвичай проходять ваші вихідні?

Бренд  науковця у цифровому світі Бренд  науковця у цифровому світі Бренд  науковця у цифровому світі

© 2024 KNTU