Викладач кафедри пройшов сертифікацію Google for Education

11.04.2023

Викладач кафедри пройшов сертифікацію Google for Education
У підтримку програми «Цифрові інструменти Google для освіти» випускники поглибленого рівня, які успішно завершили курс «Тренінг для тренерів» (ТоТ), мали можливість скористатися трьома безплатними ваучерами для складання іспитів Google Certified Educator Level 1, Google Certified Educator Level 2 та GFE Trainer Skills Assessment. Програми сертифікації Google for Education призначені для осіб, які хочуть продемонструвати компетентність у розгортанні, адмініструванні або використанні цифрових інструментів Google у своїх класах або студентських групах.

Доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету Ігор Ніколаєв успішно пройшов сертифікаційне оцінювання від Google та отримав відповідні сертифікати Google Certified Educator Level 1 та Google Certified Educator Level 2.

Довідково:

Google Certified Educator Level 1.
Цей іспит сертифікує викладачів, які мають фундаментальні знання, навички та компетенції, необхідні для впровадження інструментів Google for Education у класі (студентській групі) та підтверджує їх майстерність. Сертифікація 1-го рівня підтверджує вміння застосовувати стандартні технології та дійсна протягом 36 місяців.

Google Certified Educator Level 2.
Цей іспит сертифікує викладачів, які демонструють поглиблені знання, навички та компетенції, необхідні для впровадження та інтеграції інструментів Google for Education з метою трансформації викладання та навчання в класі (студентській групі) та підтверджує їх майстерність. Сертифікація 2-го рівня підтверджує поглиблені навички впровадження технологій та дійсна протягом 36 місяців.

Сертифікат
Сертифікат

© 2024 KNTU