Підвищення кваліфікації викладачем кафедри в Школі екстремальної та кризової психології

05.08.2024

Екстремальна та кризова психологія
Літо - вдалий час для підвищення кваліфікації, розширення знань та створення нових зв'язків. Нещодавно завершилося навчання в Школі екстремальної та кризової психології, організованої Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Слухачі школи у Кропивницькому та Полтаві отримали сертифікати про проходження курсу. Від кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики навчання пройшла викладач, практичний психолог ЦНТУ Світлана Бойко.

Цю сертифіковану 5-тижневу програму в липні-серпні 2024 року проводили відомі на Кіровоградщині кризовий психолог Андрій Фоменко, лікар-невролог Олександр Саєнко, лікар-психіатр, доктор медичних наук Сергій Ярославцев, а також своїми знаннями ділились практичний психолог, аспірант кафедри кризової психології Яна Шаповал, кандидат психологічних наук, доктор педагогічних наук Марина Кононова, кандидат психологічних наук Ніна Атаманчук, доктор психологічних наук Світлана Яланська. Слухачами Школи стали 69 психологів та інших фахівців допомагаючих професій з двох областей Кіровоградської та Полтавської. Заняття вперше проходили онлайн, що дало змогу слухачам займатися за будь яких умов.

Завдяки навчанню в Школі фахівці підвищили свою кваліфікацію, мали змогу поглянути на комплексне відновлення постраждалих, покращили свою здатність надати невідкладну психологічну допомогу дітям та їх батькам, що побували у надзвичайній ситуації та перебувають у стресі.

Сподіваємось на подальшу співпрацю з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine. Кафедра готується до нового навчального року і нових викликів з новими знаннями і можливостями.

Слухачі Школи екстремальної та кризової психології Слухачі Школи екстремальної та кризової психології
Сертифікат

© 2024 KNTU