Міжнародний науковий симпозіум «Big Data Analytics:
моделювання та інформаційні технології»

22.03.2019

Міжнародний науковий симпозіум
20 березня 2019 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Міжнародний науковий симпозіум «Big Data Analytics: моделювання та інформаційні технології». У спільному обговоренні проблем і перспектив аналізу великих даних засобами моделювання та інформаційних технологій взяли участь науковці та освітяни, представники бізнесу та громадських організацій. Кафедру економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики представляв доцент Максим Загреба.

Співорганізатори симпозіуму: Міністерство освіти і науки України, Європейський університет інформатики та економіки у Варшаві (Польща), Вища школа економіки та менеджменту, м. Братислава (Словаччина), Американський університет культури та освіти (Бейрут, Ліван), Центральноукраїнський національний технічний університет (м. Кропивницький).

Мета симпозіуму: обговоренні проблем і перспектив аналізу великих даних засобами моделювання та інформаційних технологій.

Дискусійні напрями роботи наукового симпозіуму наступні:

  • інтелектуальний аналіз великих даних на основі механізмів машинного навчання;

  • інформаційно-аналітичні системи і технології обробки великих даних;

  • програмні засоби аналізу даних;

  • моделювання та інформаційні технології в цифровій економіці;

  • кібербезпека – сучасні технології захисту інформації;

  • застосування Data Science для вирішення прикладних задач;

  • технології Data Mining і Big Data в освіті.

За результатами роботи симпозіуму матеріали наукових досліджень учасників були опубліковані в англомовній монографії, надрукованій у видавництві країни ЄС з присвоєнням міжнародного індексу ISBN. Кожен учасник Міжнародного наукового симпозіуму отримав Сертифікат учасника.

Із матеріалами симпозіуму можна ознайомитися за покликанням.


© 2024 KNTU