Державна податкова служба України запрошує на роботу

01.03.2023

Державна податкова служба України запрошує на роботу
28 лютого 2023 року під час візиту до ЦНТУ очільник регіонального управління Державної податкової служби України Сергій Лондар розповів викладачам та студентам економічного факультету про умови, вимоги, можливості та перспективи роботи в Державній податковій службі. "Ми стикнулись із тим, що Державній податковій службі не вистачає молодих спеціалістів. Ми хочемо побачити в наших рядах талановиту молодь. Така співпраця вигідна всім. Державна податкова служба отримує підсилення. Університет отримує базу практики для студентів, а сьогодні складно знайти місце, яке надасть більше практичних знань, ніж ДПС. Найкращі спеціалісти, які пройдуть стажування і працюватимуть в ДПС, завжди будуть затребувані на ринку праці".

Про специфіку роботи в органах ДПС Олексій Лондар розповів на власному прикладі та на прикладі молодих співробітників Головного управління ДПС у Кіровоградській області – "Маючи для початку елементарні знання економіки і величезне бажання навчитися новому, ви отримаєте чудовий шанс зробити кар’єру".

Подавати запит на працевлаштування можна через сайт Кіровоградського регіонального управління Державної податкової служби України або звернутися за консультацією до Центру кар’єри ЦНТУ (кабінет 410). До речі, Олексій Лондар обіцяв особисто проводити співбесіди з кожним претендентом на роботу в регіональних структурах ДПС.

Державна податкова служба України запрошує на роботу Державна податкова служба України запрошує на роботу Державна податкова служба України запрошує на роботу

© 2024 KNTU